Τρίτη

Μαύρος γάτος!


Όλα τα είχε ο μαυρος γάτος,ομορφιά εξυπνάδα και κυρίως γοητεία. ανάθεμα τον με είχε σκλαβώσει πριν καν το καταλάβω πριν καν προλάβω να αντισταθω και να βγάλω το προστατευτικό μου συρματόπλεγμα είχε μπει στο μυαλό μου είχε μπει στην καρδιά μου.

Δεν χρειάστηκε παραπάνω απο λίγες ώρες,για να ρίξει τους ''τοίχους'' μου να με κάνει να του παραδοθώ. Αλλα μάλλον κάνω λάθος πριν ακομα απο αυτο πριν με κάνει να ερωτευτώ... είχε μπει στο μυαλό μου αν και πάσχιζα να τον διώξω απο εκεί.


-Σ'αγαπω γιατί είσαι εσύ!
-Σ'αγαπώ έτσι απλά.Καλόκαιρι γάτε μου....


Έιναι το παραμύθι της ζωης μου το μύστικό του κόσμου που εφτιάξα για εμενα και για εκείνον. Έκει τρέχω οταν έχω αναγκη να είμαι μόνη μου μαζί του.-''Με την σκέψη σου θα κοιμηθώ σ'αγαπαώ κοριτσάκι μου''

-''Σήμερα όλα είναι διαφορετικά Σ'αγαπαω δίνεις στα πάντα νόημα''Α ρε γάτε τι μου έκανες... θα έδινα νομίζω ακομα και το ίδιο μου το φως για να είσαι εσυ καλά.
Δεν είμαι δίκαια καθόλου οχι.... οσους σε πονέσουν ποτέ για μένα είναι εχθροί και οσοι σε κάνουν ευτιχισμένο θα τους αγαπώ....

υπάρχεις μέσα σε κάθε μου πόνο...

Γ.Σ.


ΣΑΓΑΠΗΣΑ.
ΣΑΓΑΠΩ
ΘΑ ΣΑΓΑΠΩ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
καληνυχτα

5 σχόλια:

HeartShot είπε...

Μοναδίκο κείμενο sykaki...Μαύρος γάτος ε?Όντος τα γατάκια είναι καταπληκτικά πλάσματα και σε μαγεύουν και μόνο που κάθονται δίπλα σου!

sykaki είπε...

μόνο που εδώ heartshot είναι μεταφορικό....

σε ευχαριστω
~παραμυθενια φιλιά~

Μαύρος Γάτος είπε...

Έ, τό 'χουμε εμείς ι μαύροι γάτοι, πώς να το κάνουμε...

Σ;ο))))

Μαύρος Γάτος είπε...

Ε, τό 'χουμε, εμείς οι μαύροι γάτοι, πώς να το κάνουμε...

Σ;ο)))

sykaki είπε...

το χετε το χετε μαυρε γατε χαχαχχαχχα
με αγαπη και παρμυθενια φιλια...
Sykaki

τα παραμύθια μου.. χωρίς τέλος...


Γ.Σ.